13 november 2015

Bøn om reparation af store Fiolstrædet.

Da Fiolstræde med rette kan anses for en af stadens hovedgader da den dagligt på grund af den genvej den åbner til Nørreport, passeres hyppigt såvel af kørende som gående, så er det pligt at gøre de ansvarlige opmærksom på hvor meget denne gade trænger til en hovedreparation.

Der findes store huller såvel i midten af gaden som også på fortovene hvor tillige alle fliserne ved at ligge skrå og med spidserne opad, gør gangen højst usikre. For det meste falder der dagligt nogen som kommer mere eller mindre til skade. Således faldt søndag den 19. dennes en aldrende mand ved højlys dag og slog et stort hul i det ene knæ hvoraf følgerne endnu ikke vides, da manden uden straks at få hjælp, måtte søge hjemmet. Indsenderen heraf faldt ligeledes om dagen for 2 år siden hvorved han fik en skade i den ene skulder som aldrige mere kan forvindes.

Disse ytringer som ene har det almindelige vel til hensigt uden i mindste måde at ville sige de ansvarlige noget bebrejdende, håber man vil snarest muligt have den forønskede virkning.

(Politivennen nr. 334. Løverdagen den 25e Maj 1822, s. 5348-5349).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar