16 marts 2016

En farlig Grøvt.

Udenfor nr. 47 på Nørrebro er et stykke af grøftens ene side, formodentlig af regnen, eller måske af andre årsager bortskyllet således at grøften på dette sted går over 30 centimeter længere ind i alleen end den ellers skulle.

Fredag den 14. juli kom en højgravid kone gående som ved at hilse over til den anden side, ikke tog sig i agt for dette farlige sted, og styrtede med et skrig ned i grøften der var fyldt med råddent, grønligt vand som efter al sandsynlighed havde tilsætning af flere andre uhumskheder. Man tænker sig den ulykkelige kone der under sådanne omstændigheder, sank ned til over hofterne i dette lugtende kaos.

Lykkeligvis slap hun derfra med skrækken alene, men hvor let kunne hun og hendes foster derved være kommet til at lide af en sygdom, endog i den grad der kunne have haft døden til følge?

Dette tilfælde er ikke det eneste som er afstedkommet på dette sted. For forinden den tid måtte en gammel mand og senere en lille pige friste samme skæbne. Hvor let kan ikke et menneske på en mørk aften uden at have nydt for megen spiritus have den våde fornøjelse at komme i en så skiden badekur?

Anmelderen heraf håber at den ansvarlige der har med grøftens istandsættelse at bestille, snarest mulig vil lade den istandsætte for at forebygge lignende tilfælde i fremtiden.

(Politivennen nr. 554. Løverdagen den 12te August 1826, s. 519-520)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar