21 maj 2015

Advarsel for Fodgjængere.

(Indsendt)

Da jeg i går aftes kom hjem i skumringen efter en spadseretur og ville gå igennem Didrik Badskjærs Gang, styrtede jeg pludselig ned i et hul, da en stor sten som skulle dække hullet, var taget væk og fandtes ved siden af.

Det ville være ønskeligt at brolægningskommissionen som altid viser sig i sin virksomhed, efter omstændighederne ville tage denne gades brolægning i betragtning da den er så dårligt brolagt og så opkørt at næsten ingen gående, især når der er faldet stærk sne og derefter lidt frost, kan passere den uden at være i fare for at falde.

Det synes i øvrigt som om denne gang eller gade var rent forladt og uden opsyn. Således ser man fx udenfor huset nr. 205 en stor stentrappe som indtager lige så meget rum som selve fortovet, hvilket forårsager at det bliver en umulighed for fodgængere når to vogne mødes, at passere forbi uden at have den ulejlighed at gå i rendestenen. Det var derfor ønskeligt at ejeren enten måtte blive tilpligtet at lade stenen ganske borttage, eller foranstalte den lagt lige, eller hvis dette end ikke kunne ske, at han da ville have den godhed for sin næstes skyld at lade lægge et rendestensbræt.

(Politivennen nr. 30, Løverdagen den 27. juli 1816, s. 451-452)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar