16 oktober 2015

Varsko i Gothersgaden.

Da anmelderen torsdag den 23. i denne måned om aftenen kl. kvart i ti passerende forbi nummer 17 i Gothersgade, blev han fra 1. sal hilst med en stråle varmt vand (med tre bogstaver). Samtidig med at bede enhver forbigående tage sig i agt for denne strålemester, skal man ikke undlade at ønske at denne ville anskaffe sig et vist møbel der i flere henseender kunne være ham tjenligt og hvorved det ville forebygges at forbigående fik deres klæder ødelagt.

(Politivennen nr. 296. Løverdagen den 1ste September 1821, s. 4764).

"Anmelderen passerede torsdag den 23. denne måned om aftenen kl. kvart i ti Gothersgade nummer 17 (nuværende Gothersgade 24-26) og blev fra 1. sal hilst med en stråle varmt vand (med tre bogstaver)". (Gothersgade 23-29. Det nu nedrevne hus lå overfor disse huse som alle stod der på artiklens tidspunkt. Den unge dame til højre i billedet burde ifølge skribenten tage sig i agt! Eget foto).

Bekjendtgørelser

1) I henhold til det i Politivennen nr. 296 indførte annonce, med titlen Varsko i Gothersgade, finder indsenderen af samme, der nu er overbevist om at den påankede vandstråle ikke er kommet fra første sal i nævnte hus, det pligt at erklære at han i så henseende har taget fejl, så meget mere som han ikke på nogen måde agter at beskylde nogen uden grund.

(Politivennen nr. 299. Løverdagen den 22de September 1821, s. 4820).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar