Kommunens Kød- og Flæskelager.
Arbejderne i en af Carlsbergs store Lagerkældere.
I de sidste 14 Dage har der som meddelt været arbejdet i de store Lagerkældere paa Carlsberg med at nedsalte den stor Mængde Svine- og Oksekroppe, som Kommunen lader indkøbe for at sikre København i den kommende Vinter.
Det er fortræffelige Opbevaringsrum, der er fundet i de store Kældere paa Carlsberg, hvor Temperaturen ved Hjælp af Køleanlæg kan bringes ned under Frysepunktet, og Kødet kan her holde sig i meget lang Tid uden at tage Skade.
Hr. Johannesson, der har paataget sig at lede Nedsaltningen af Kødet, beskæftiger ca. 80 Mand ved dette Arbejde, og antagelig fortsættes Arbejdet hermed Maaneden ud. Endnu ligger kun godt 1 Million Pund Svinekød i Kældrene; men ialt vil ca. 3 Million Pund blive nedsaltet, og desuden 2 Millioner Pund Oksekød. Den store Mængde Kød kan faa Plads i 6 af Carlsbergs Lagerkældere, saa man forstaar, at disse har en anselig Størrelse.
Det gamle Bryggeri, der i de senere Aar har ligget ubenyttet hen, kommer saaledes nu til at gøre god Nytte.
(Social-Demokraten 20. maj 1917).
Ingen kommentarer:
Send en kommentar