20 november 2015

Dybensgades Brolægning.

Dybensgades beboere blev i sommer overraskede ved at se brolæggerne der for at foretage en hovedreparation i gaden hvilket den såre meget trænger til da der ikke er foretaget nogen forbedring på den siden Københavns ildebrand. Man håbede at få denne gade i lige så passabel stand som de andre gader i byen. Håbet blev tilintetgjort.

1) De fortovsfliser som er almindelig overalt, endog i de senest i Nyboder oplagte gader, blev her ikke lagt. Da disse er til bekvemmelighed for fodgængere, er det virkelig et tab for de næringsdrivende beboere her når passagen ved de mindre bekvemme fortove formindskes. Heller ikke kan anmelderen indse nogen grund hertil da han tror at være overbevist om at beboerne her hverken i næringsskat, brolægningsskat eller anden henseende betaler mindre end de der bor i de til bekvemmelighed for de vandrende istandsatte gader.

2) Den del fra Admiralgade til Skvaldergade er lagt så skødesløst, ujævn og fuld af huller at den virkelig ikke er bedre end før. Dette vil man ikke indlade at gøre de ærede vedkommende opmærksomme på for at fejlene snarest muligt kan blive afhjulpet.

(Politivennen nr. 345. Løverdagen den 10de August 1822, s. 5590-5592).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar