21 april 2017

Hundebad i Bechs Badehuse bag Castellet.

Hr Bech erklærede for nogen tid siden i Politivennen at det var ham ubekendt at hunde havde adgang til hans badehuse. I tillid til at denne uskik altså var standset, attråede indsenderen at benytte sig af et af de ovennævnte badehuse hvor han i rummet ved siden af sit lukaf så en person i vandet som var meget beskæftiget med at vaske en stor, rød hund. Dette skete sidste onsdag eftermiddag mellem kl. 2 og 3 og kan ifald det forlanges bevidnes af flere af de badende. Betænkes nu at baderummene ikke efterses mellem hvert bad, så kan man forestille sig hvorledes der ser ud efter sådan en hundevaskning. Damerne vedbliver at klage over de store sprækker i deres baderum, hvori dog som hr. Bech påstår, solen alene har skyld. Broerne der fører til badehusene er endnu i den ynkværdigste og uforsvarligste tilstand.

Uagtet alle disse mangler aftager søgningen ikke, men beklage må man at denne indretning bestyres af en mand der viser så lidt følelse for det anstændige, for orden og renlighed og som derved ganske tilsidesætter den opmærksomhed han skylder publikum. 


(Politivennen nr. 1229, Løverdagen, den 20e Juli 1839. Side 458-459)


Redacteurens Anmærkning.

Artiklen knytter sig til Politivennen nr. 1226, 29. juni 1839, side 403-405 og til Politivennen nr. 1227, 6. juli 1839, side 424.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar